Надуваеми острови, дюшеци и пояси

В категорията ще намерите разнообразие от продукти необходими за една незабравима почивка – различни видове надуваеми острови, дюшеци, пояси и други.

Покажи :
Сортиране по:

Надуваем остров Розово фламинго INTEX Mega Flamingo

Надуваем остров Розово фламингоаксесоар за плаж и басейн    С уникалният надуваем остров Розово фламинго няма как да останете незабелязани на плажа или басейна. В него може да се настаните удобно и уютно като в кресло, и  да се препичате на слънце или да се отдадете на различни водни приключения.  Може да се използва като шезлонг във водата или на пясъка.&nb..

101,90лв.

Надуваем остров Раковина INTEX

Надуваем остров Раковинааксесоар за басейн         Насладете се на горещите летни дни с надуваемият остров, който е във формата на раковина. Той разполага с 3 въздушни камери, което не позволява потъване при спукване на една от тях. В корпуса му са вградени 2 поставки, които може да се използват за разхладителни напитки. С този уникален дюшек Раковина ще се почувствате като истинска русалка, а удо..

68,90лв.

Надуваем остров Паун INTEX

Надуваем остров Паун INTEXаксесоар за плаж             Лято е. Искате ли да се потопите и отпуснете във водата с този забавен и надуваем остров Паун? С ярките си цветове, няма как да останете незабелязани на плажа или на басейна. Насладете се на едно наистина интересно и незабравимо лято. Подходящ е и като подарък за жена, независимо..

71,90лв.

Надуваем остров Пате INTEX Yellow Duck Ride-on

Надуваем остров Патеаксесоар за басейн    Невероятният надуваем остров Пате, може да се използва като фотьол, с който може да впуснете в морски приключения или да се препичате на слънце. С този надуваем остров ще може да се насладите на една незабравима и пълноценна почивка и релакс. Подходящ е и като подарък за жена, независимо по какъв повод. А защо не и за самите Вас? Може да изненадате специал..

41,90лв.

Надуваем остров Пате INTEX Mega Yellow DUCK

Надуваем остров Пате аксесоар за плаж и басейн    Изключително красив надуваем остров под формата на огромна жълта патица, на която могат да се поберат спокойно двама човека. Невероятен надуваем воден фотьойл, в който може да се препичате на слънце или да се впуснете в различни водни приключения и да се наслаждавате на пълноценна почивка и релакс. Може да се изпо..

101,90лв.

Надуваем остров Емотикон INTEX

Надуваем остров Емотикон INTEXаксесоар за плаж Забавен и атрактивен надуваем остров във формата на  Емотикон. С този остров, ще имате възможност да изживеете едно страхотно и незабравимо лято. Има ли нещо по весело от това усмихнато личице? Със сигурност ще Ви зареди с много настроение, за да ви подготви за най-приятните емоции от Вашата ваканция. Изключително здрав, издръжлив и модерен остров с к..

61,90лв.

Надуваем дюшек Сладолед Диня INTEX

Надуваем дюшек Сладолед Диня INTEXаксесоар за плаж        С надуваемия дюшек Сладолед Диня Ви предстоят много интересни и незабравими моменти. Той може да се използва навсякъде - на домашния басейн в градината, на открит плувен басейн, в езерото за къпане или на морето. Няма как да останете незабелязани, където и да сте с този уникален надуваем дюшек.&n..

20,90лв.

Надуваем дюшек Сладолед INTEX

Надуваем дюшек Сладолед Intexаксесоар за плаж    Насладете се на една незабравима почивка с изключително забавния надуваем дюшек във формата на Сладолед. Дюшек с невероятна форма и дизайн, с който ще съберете всички погледи на плажа или на басейна. Истинско забавление за горещите летни дни. Подходящ е и като подарък за жена, независимо за какъв повод, може да ги зарадвате дори ..

33,90лв.

Надуваем дюшек Резен Киви INTEX

Надуваем дюшек Резен Кивиаксесоар за плаж и басейн     Лято е. Пpедcтоят Ви незaбpaвими моменти от лятнaтa почивкa нa плaжa c този cтpaxотен нaдувaем дюшек, във формата на резен киви. Отпуснете се докато плавате във водата или си почивате на плажа. С яркия и колоритния си дизайн, ще привлече вниманието на плажа или басейна.  Изглежда толкова истински вкусен,..

23,50лв.

Надуваем дюшек Пица INTEX

   Надуваем дюшек Пицааксесоар за плаж и басейн     Отдайте се на една незабравима почивка с изключително забавния  надуваем дюшек във формата на парче пица. Дюшек с интересна форма и дизайн, с който ще съберете всички погледи, където и да сте. Изглежда толкова истински и вкусен, че ти се иска да отхапеш. Истинско забавление за горещите летни дни з..

41,90лв.

Надуваем дюшек Ледена Близалка INTEX

Надуваем дюшек Ледена Близалка аксесоар за плаж и басейн   Отдайте се на почивка със забавния надуваем дюшек във формата на ледена близалка. С  уникалната форма и дизайн на дюшека, ще бъдете звездата на плажа или на басейна. Изглежда толкова истински вкусен, че ти се иска да отхапеш. Невероятен подарък за жена независимо по какъв повод, а защо не и  за самите Вас. Може да ..

22,50лв.

Надуваем дюшек Близалка INTEX

Надуваем дюшек Близалка INTEXаксесоар за басейн   Лято е. Подгответе се за интересни и  незабравими моменти по време на лятната почивка на плажа или на басейна с този уникален надуваем дюшек във формата на близалка. Изключително атрактивен и пъстър дюшек със  забавна форма и дизайн. Перфектно допълнение към плажните Ви аксесоари. Подарете на Вашето дете и останалите членов..

41,90лв.

Надуваем дюшек Ананас INTEX

Надуваем дюшек Ананас INTEXаксесоар за плаж    Отдайте се на почивка със забавния надуваем дюшек във формата на Ананас. С различната си форма и дизайн, ще съберете всички погледи на плажа. Той е достатъчно мек и голям за да се чувствате удобно и комфортно върху него. Можете да се използва  в басейна и на плажа. Изработен е от висококачествен винил, което го прави устойчив ..

48,90лв.

Надуваем дюшек INTEX Berry Pink Splash

Надуваем дюшек Млечен шейкаксесоар за плаж и басейн Забавен и атрактивен надуваем дюшек във формата на млечен шейк. С този дюшек ще имате възможност да прекарате едно наистина страхотно и незабравимо лято. Дюшек с изключително интересен дизайн и форма, с който ще привлечете всички погледи на плажа или на басейна. Невероятен подарък за жена, независимо по какъв повод, а защо не и за самите Вас..

31,90лв.